Home

JUDO ACADEMY STEDENDRIEHOEK is een Judoschool in de stedendriehoek.

Mijn naam is Vincent van der Velden. In maart 2018 ben ik gestart met mijn eigen judoschool. Door middel van mijn passie en enthousiasme hoop ik jong en oud kennis te laten maken met deze fantastische sport.

Ik heb de bestaande lessen overgenomen van Budo Instituut Kiryoku in Apeldoorn, Twello, Klarenbeek en Voorst. Ik heb in juni 2017 mijn opleiding op het CIOS in Arnhem afgerond en ben in het bezit van de diploma’s judoleraar A en B en in het bezit van de 3e dan. Judo is dan ook mijn grote passie.

Welke positieve effecten heeft judo? Door te judoën oefen je op het gebied van coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid. Dit komt doordat er verschillende oefeningen en spelletjes worden gedaan waar dit in terug komt. Daarnaast wordt er geoefend op balans, vertrouwen, samenwerken, respect, zelfbeheersing, weerbaarheid en discipline. Hierdoor ontwikkel je je als mens en judoka.

Naast het overnemen van de bestaande lessen ga ik ook nieuwe initiatieven en groepen opzetten. Er zijn verschillende activiteiten mogelijk zoals bijvoorbeeld Tuimeljudo, Jeugdjudo, G-judo, Seniorenjudo, Wedstrijdjudo, Kracht- en conditietraining en Kinderfeestjes.