Inschrijven activiteiten

Ontzettend gaaf dat je aan het kijken bent of je je wellicht in wilt schrijven voor een van onze activiteiten! 

Het inschrijven voor activiteiten die wij als club organiseren zullen we via de site gaan regelen. Dit om ervoor te zorgen dat we niemand onbedoeld vergeten! Wanneer er dan vragen / opmerkingen of veranderingen optreden mag je ons natuurlijk altijd een berichtje sturen!

Er staan al verschillende ideeën op de planning, zoals onder andere:

  1. Clubkampioenschappen J.A.S. 2021 – 19 september
  2. Nationale budodag 2021 – 23 oktober
  3. Blijft nog even geheim, wordt z.s.m. bekend gemaakt!
  4. Blijft nog even geheim, wordt z.s.m. bekend gemaakt!


Wil je meer weten of inschrijven?

Scroll dan naar onder of klik op een van de linkjes!

Inschrijven Clubkampioenschappen J.A.S 2021 – 19-09-2021

Op zondag 19 september vinden de 1e clubkampioenschappen van Judo Academy Stedendriehoek plaats…lijkt het jou cool om mee doen? Schrijf je dan snel in, wie weet wordt jij wel de eerste clubkampioen!

Voor elke judoka is er een geschikte poule, deze worden gemaakt door jouw eigen judoleraar! Dit zodat wij kunnen bepalen of de indeling eerlijk is! De poules worden ingedeeld op leeftijd, gewicht, band en niveau.

Daarnaast zouden we het erg waarderen wanneer we bij de clubkampioenschappen van veel van jullie op de foto / filmpjes mogen maken. Zodat we hiervan dingen kunnen plaatsen voor op de site en/of socialmedia etc. Maar buiten dat zijn de foto’s die door ons gemaakt worden door de fotograaf ook voor jou ONTZETTEND GAAF om te hebben!

Mocht je verder nog vragen hebben horen wij het graag!

Details:

Datum: 19-09-2021

Tijd: Exacte tijden volgen nog

Adres: Wassenaer-obdamstraat 1, Twello

Opgeven voor: 10-08-2021

Kosten: €8,-Nationale budodag 2021 – zaterdag 23-10-2021 

Het aftellen kan beginnen! Op 23 oktober 2021 organiseert Judo Bond Nederland de volgende editie van de Nationale Budodag. Sportcentrum Papendal is het decor van dit drukbezochte evenement. Wij verwachten ook deze editie meer dan duizend bezoekers te verwelkomen en net als voorgaande edities alle budoliefhebbers een leuke én leerzame dag te laten beleven.

De Nationale Budodag is het budospektakel van het jaar. Een afwisselende dag georganiseerd voor jeugdjudoka, budoleraar, veteraan, bestuurder, sportschoolhouder, wedstrijdsporter, scheidsrechter, vrijwilliger, coach en alle anderen die de budosport een warm hart toedragen.

Het thema voor deze editie is Japan, het land van de rijzende zon en waar de JBN disciplines onlosmakelijk mee zijn verbonden. Dit jaar vinden bovendien de Olympische Spelen plaats in Tokio, de Hoofdstad van Japan. De Nationale Budodag is dan ook de perfecte afterparty voor gepassioneerde judoliefhebbers die het spektakel in Tokio nauwlettend hebben gevolgd.

Wil je zelf kaarten bestellen?

Het is uiteraard ook mogelijk om zelf je kaarten te bestellen! Dat kan natuurlijk ook, klik dan  hier!  

Ps. stuur ons dan wel even een berichtje zodat we weten dat je ook gaat!Programma en thema

Ook dit jaar verwelkomt de organisatie docenten, topjudoka’s en experts om er een leerzame en onvergetelijke dag van te maken. Het programma is alleen nog niet bekend, wanneer dit bekend wordt gemaakt zal ik dit zo snel mogelijk laten weten aan iedereen uiteraard!

Wat kan je verwachten?

Leuk en leerzaam voor alle budoliefhebbers

Ontmoet en volg clinics van topjudoka’s

Experts verzorgen inspiratiesessies

Een dag vol in het teken van Budo


Thema

Het thema voor deze editie is Japan, het land van de rijzende zon en waar de JBN disciplines onlosmakelijk mee zijn verbonden. Verdere informatie over het programma wordt nog op een later tijdstip via onze kanalen gecommuniceerd.


Exclusief voor JBN leden:

JBN leden die hun ticket vóór 31 juli 2021 bestellen ontvangen een korting. Voer jouw lidnummer bij de korting in en de reductie voor je Nationale Budodag ticket wordt geactiveerd. Let wel: per bestelling kan je slechts 1 lidnummer activeren. Indien binnen jouw huishouden meerdere personen lid zijn van de JBN dien je de bestelling separaat te plaatsen om de korting te activeren.

Locatie:

De Nationale Budodag vindt plaats in Hotel & Congrescentrum Papendal.

Hotel Papendal

Papendallaan 3

6816 VD Arnhem