Klassieke Kusakura Ijf Approved zwarte band – Dames

Zwarte riem van 100% hoge kwaliteit katoen en een breedte van 4,5 cm. Dit is de officiële Judoband van de All Japan Judo Federation (AJJF). Riem met het logo “KuSakura International” en het AJJF registratienummer. Gemaakt voor concurrenten, vooral op internationaal niveau.

Dit model wordt gekenmerkt door 13 rijen doorstiksels voor een maximale sterkte en een stijlvolle grote knoop. U kunt ook kiezen voor de officiële IJF standaard type riem (JOIB), die met slechts 10 stiklijnen flexibeler is en uw keuze als u de voorkeur geeft aan een veiligere en kleinere knoop (over sterkte).

Over de type Judogordels voor dames (met witte streep in het midden): De Kodokan-regels en de Japanse Judofederatie leggen een specifiek model voor vrouwen op voor gekleurde gordels tot rode gordels van hoge kwaliteit. Buiten Japan is het type Judo Obi voor dames vaak niet geautoriseerd en dragen vrouwen herenriemen. In bepaalde Dojo’s en Jujutsu-scholen worden ze echter nog steeds gebruikt. Judo damesriemen zijn 5 cm korter dan herenriemen. Merk ook op dat de witte streep 4 rijen stiksels bedekt (aan weerszijden van de riem), wat resulteert in slechts 9 zichtbare rijen doorstikken, hoewel er in totaal 13 lijnen zijn.

Let op: de damesriem is een officiële Japanse versie en wordt niet toegelaten tot internationale competities.

Houd er rekening mee dat de dozen die worden aangeboden in de sectie “aanbevolen producten” hierboven passen op een riem van maximaal maat 6. Langere riemen passen niet in de doos.

 Judoband technische specificaties

AJJF goedgekeurd

Kern: 100% katoen, vilt

Buitenlaag: 100% katoen

Breedte: 4,5 cm

Stiksels: 13 lijnen van stiksels

Borduurtype: alleen niet-geïntegreerd

Maximale borduurlengte: 20 cm (IJF-standaard, lettergrootte wordt aangepast naar een borduurlengte van 20 cm)


Beschikbaarheid:

– Maat 2 t/m 6.5: 1 week.

– Maten 7 t/m 8: op bestelling gemaakt in ongeveer 3 weken.

Gemaakt in Japan