Wil jij ook zo’n tof
Judo Academy Stedendriehoek pak?

Wij verkopen ook judopakken met ons eigen logo en naam erop geborduurd. Ben jij benieuwd naar zo’n pak vraag er dan naar bij je leraar of bestel er gelijk een!

We hebben verschillende varianten qua pakken:

Kinza judopak – 3-5 jarigen

Ben jij op zoek naar een jeugd judopak en ben je tussen de 3 en 5 jaar? Dan is het Judopak Kinza zeker geschikt. Dit judopak van Essimo is speciaal afgestemd op de jeugd en is in verschillende maten verkrijgbaar. De broeken hebben beschermende kniestukken en voorzien van een elastische tailleband. Er wordt standaard gratis een witte judoband geleverd.


Koka judopak – 3-5 jarigen

Ben jij op zoek naar een judopak van hoogwaardige kwaliteit? Dan is het Essimo Judopak Koka wat voor jou. Dit voordelige Essimo judopak is bij uitstek geschikt voor de beginnende judoka. De judobroek voorzien van een elastische tailleband. Dit pak wordt standaard inclusief een gratis witte judoband geleverd.


Yuko – 6-12 jarigen

Ben jij als (ervaren) judoka op zoek naar een judopak dat ook geschikt is voor wedstrijden? Dan is het Judopak Yuko wat voor jou. Het Essimo Judopak Yuko is een semi-wedstrijdpak van hoogwaardige kwaliteit. De pantalon van dit Essimo judopak is voorzien van extra verstevigde kniestukken. Het pak wordt standaard met een gratis witte judoband geleverd.

Waza-ari – 12+ / Wedstrijdjudoka’s 12+ jaar

Ben jij op zoek naar een wedstrijdpak van topkwaliteit? Ga dan voor het Judopak Wazari. Dit judopak is zeer geschikt als wedstrijdpak en is een zware uitvoering die gemaakt is van 750 grams katoen. Het Essimo Judopak Wazari is zeer stevig, het jasje is voorzien van een brede, gestikte rugnaad en de pantalon is volledig dubbel gestikt. Het pak is aan de binnenkant gebrusht en heeft een soepele pasvorm. Bij dit judopak wordt  GEEN witte judoband geleverd. De band kan je voordelig bij bestellen.


IPPON / IPPON SLIM FIT – 18+ / Wedstrijdjudoka’s 16+

Ben jij op zoek naar een stevig wedstrijdpak van zware kwaliteit? Dan is het Judopak Ippon of Ippon Slim Fit een goede optie. Dit Essimo wedstrijd judopak is gemaakt van 100% wit gebleekt wafelkatoen en wordt door veel nationale en internationale wedstrijdjudoka’s gedragen. De slimfit uitvoering met een smallere taille dan het standaard Essimo Judopak Ippon. Dit geweldige judopak behoort tot de zwaarste categorie en is zeer stevig. De pantalon is volledig dubbel gestikt en het jasje is voorzien van een brede, gestikte naad op de rug. Het Judopak Ippon / Slim Fit is ook in halve maten verkrijgbaar, zodat je altijd de ideale maat kan vinden. Let op: dit judopak is gemaakt van 100% katoen en kan daardoor iets krimpen. U kunt daarom het beste 10 centimeter bij uw lengte optellen om de juiste maat te kiezen.

Onze prijslijst

Onderstaand alle mogelijkheden van onze judopakken die wij verkopen; neem gerust een kijkje!

J.a.s. Judopak Kinza
26,00

Vanaf €26,-

j.a.s. Judopak koka
37,00

Vanaf €37,-

j.a.s. judopak yuko
56 .00

Vanaf €56,-

J.a.s yuko – blauw
70 .00

Vanaf €70,-

J.a.s. waza-ari judopak
112 .00

Vanaf €112,-

j.a.s ippon judopak
154 .00

Vanaf €154,-

j.a.s ippon slim-fit
154 .00

Vanaf €154,-

j.a.s ippon – blauw
166 .00

Vanaf €166,-

j.a.s. ippon slim-fit – Blauw
166 .00

Vanaf €166,-