Mijn eerste judoboek

Ben je als judoka of ouder op zoek naar een leuk en leerzaam boek over judo? Lees dan snel verder… Je kan het boek natuurlijk ook als cadeau geven aan iemand. Dit kan natuurlijk ook samen met een van onze andere items uit de judoshop.

Mijn eerste judoboek is precies wat de titel zegt: een boek dat je helpt bij de eerste stappen in het judo. Bedoeld voor judoka’s, voor ouders EN voor judoleraren.

In dit boek geven Ishana, Job, Aniek, en Anthony antwoord op vragen als: is judo nu een vechtsport of een verdedigingssport? Hoe oud is judo eigenlijk en wat wordt er bedoeld met judo-etiquette? Het is een doe-boek vol (spreekbeurt-) informatie voor iedere judoka die meer wil weten over de basis van het judo. Door de eenvoudige en heldere uitleg is het ook zeer geschikt voor hele jonge judoka’s en judoka’s met een verstandelijke beperking (aangepast judo).

Kleurrijke tekeningen worden afgewisseld met afbeeldingen van technieken en andere judohandelingen zonder kleur. Daar kan een sticker geplakt worden. Die stickers krijgt (verdient) de judoka voor bijvoorbeeld een fijne les, of wanneer een bepaalde techniek eindelijk lukt, of als een judoka een eerste wedstrijd heeft gedaan. De judoleraar deelt deze stickers uit.