Bij Judo Academy Stedendriehoek is er voor iedereen de mogelijkheid om zijn / haar eigen plekje te vinden. De kleuters van 3 – 5 jaar kunnen judoën in de Tuimelgroepjes, de jeugd kan uiteraard meedoen in de jeugdlessen. Er zullen wedstrijdtrainingen worden gegeven met vanaf 11 jaar de optie om ook Kracht- en conditietraining te doen. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om bij ons je kinderfeestje te vieren, bijvoorbeeld wanneer je zelf op judo zit of dit gewoon eens met een aantal vriendjes / vriendinnetjes wilt proberen.

Bij judo wordt er op verschillende vlakken aan je ontwikkeling gewerkt; onder andere: coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, balans, reactievermogen, vertrouwen, samenwerken, (zelf)beheersing, respect, discipline en weerbaarheid en natuurlijk plezier!

Door middel van…

Dit alles doen we door middel van judo, valbreken, duwen, trekken, balanceren (bij de tuimelaars zal dit gepaard gaan met veel fantasie en spelvormen). Naarmate de judoka’s ouder worden zal de mate van fantasie afnemen maar de spelvormen komen in andere vormen terug. Op deze manier zullen de judoka’s spelenderwijs kennis maken met de judosport en kan iedereen zijn / haar eigen richting gaan bepalen: wedstrijden gaan doen, zwarte band halen, lekker judoën voor je plezier, zelfverzekerder worden etc.

Veel leesplezier op onze website en hopelijk zien we je verschijnen bij ons op de mat!

Wil je meer over ons weten?

Klik dan hieronder op het onderwerp wat je interesseert! Veel leesplezier!