Het enige échte Judo Academy Stedendriehoek K wartetspel!

Ben jij op zoek naar een leuk origineel spel? Met dit spel kun je lekker kwartetten door middel van de kleurtjes, of wanneer je wat moeilijker wilt met de plaatjes van de soorten worpen of Japanse benamingen van judotechnieken. Hierdoor is dit spel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar!

Het J.A.S. Kwartetspel

Het spel bestaat uit 7 kwartetten bestaande uit 5 categoriën, namelijk: Heupworpen, schouderworpen, beenworpen, armworpen en houdgrepen.

Op elk kaartje is per kwartetsoort een soort rand (toevallig de verschillende kleuren judobanden), hierdoor kan er op kleuren gespeeld worden voor de jongste kinderen. Voor de oudere judoka’s kan er gekeken worden naar de plaatjes/ japanse naam en op basis daarvan bepalene waar dit kaartje bij hoort.


Waarom een kwartetspel?

Het leek ons leuk om iets aan te bieden waardoor de judoka’s thuis ook door middel van (bijvoorbeeld) een spel kunnen oefenen met het onthouden van judoworpen. Bij dit spel worden de Japanse namen van de worpen getraind.

Tijdens de judoles?

Zal dit spel ook gebruikt worden tijdens de judolessen? Jazeker! Hierdoor zullen de kinderen het spel thuis namelijk eerder gaan spelen omdat het herkenbaar is!

Kortom: het is leuk en je steekt er ook nog eens wat van op!

Bestelformulier Kwartetspel