Hoi, mijn naam is Vera, ik ben 19 jaar. Op dit moment zit zit ik in het 3e jaar van Mbo sport en bewegen. Om uiteindelijk verder te kunnen leren voor kinderfysiotherapeut.  

Naast school doe ik aan acteren en zingen, hier treed ik ook mee ook op. Tevens speel ik gitaar en vind ik het leuk om met vrienden samen muziek te maken. Buiten dit vind ik het natuurlijk leuk om te judoën.

Sinds mijn 4e zit ik op judo, ondertussen heb ik nu de bruine band. Sinds mijn 11e help ik met lesgeven. Nu doe ik dat zo’n 4 uur in de week. Maar met mijn rooster van school soms wat minder (wat ik heel jammer vind). Ik vind het leuk om manieren te verzinnen hoe je kinderen iets kunt aanleren, waar ze misschien hun hele leven wel wat aan hebben! Het gaat namelijk niet alleen om judo maar ook om zelfvertrouwen en respect voor ander. Ik hoop nog lang door te kunnen gaan met het lesgeven. Daarnaast is mijn doel om zelf de zwarte band te halen.

Naast dat ik het erg leuk vind om te judoën heb ik ook nog mijn eigen bedrijf; namelijk ‘De Kebabfiets’. Hiermee kom ik bij mensen en feesten langs en kan ik de mensen laten genieten van mijn creaties.

Hopelijk tot op de judomat!

Diploma’s
  • 1e Kyu (Bruine band)