Hoe is Judo Academy Stedendriehoek ontstaan & verder ontwikkeld?

In juli 2017 heeft Vincent zijn opleiding op het CIOS in Arnhem afgerond en besloot te gaan werken bij de judoschool waar hij tijdens zijn opleiding stage heeft gelopen en waar hij vroeger zelf is begonnen met judoën. Dit waren namelijk de vaste leslocaties van Sportschool Tijssen (Twello & Voorst). Met de overname van Sportschool Tijssen door Budo Instituut Kiryoku in juni 2015 werd leslocatie Klarenbeek daar ook aan toegevoegd.

Begin 2018 werd Vincent benaderd door de toenmalige eigenaar van Budo Instituut Kiryoku, Danny Bent, om de 3 leslocaties over te nemen (waar hij zelf al nagenoeg alle lessen gaf). Dit klonk hem als muziek in de oren en zijn droom werd werkelijkheid: het openen van zijn eigen judoschool. Op 20-02-2018, op zijn 20e verjaardag is Judo Academy Stedendriehoek ingeschreven bij de (Kamer van Koophandel) en in maart 2018 werden de eerste lessen gegeven.

Medio juli 2018 werd Vincent nogmaals benaderd door Danny Bent om de leslocatie van Kiryoku op de Voldersdreef in Apeldoorn ook over te nemen! Deze kans werd met beide handen aangegrepen en sindsdien heeft de judoschool zijn huidige 4 locaties.

Ondertussen is er al Judo Academy Stedendriehoek merchandise uitgebracht, judoka’s hebben hun eigen rugembleem met naam en logo erop en tot slot ook worden op het moment Judopakken gemaakt met ons eigen logo en naam erop!