Klassieke IJF approved zwarte band (Heren)

Zwarte band van 100% hoge kwaliteit katoen en een breedte van 4,5 cm. Dit is de officiële Judoband van de International Judo Federation (IJF). Deze riem is voorzien van het logo “KuSakura International” en het logo “IJF Official” aan de andere kant. Het is gemaakt voor concurrenten, vooral op internationaal niveau.

KuSakura heeft zijn best gedaan om deze judoband zo stevig mogelijk te houden met de IJF-normen en deze band geeft een relatief recht resultaat, maar is niet zo sterk en duurzaam als niet-IJF-banden.

Hoewel ontwikkeld voor IJF-wedstrijden, raden we deze riem ook aan aan jujutsu-beoefenaars die op zoek zijn naar een riem die niet te vaak losraakt.

Deze KuSakura Obi heeft slechts 10 rijen stiksels, voor maximale zachtheid en een extreem veilige knoop. Voor een stijver model kun je kiezen voor de officiële IJF-riem (JOXB) met 13 stiklijnen.

Houd er rekening mee dat de dozen die worden aangeboden in de sectie “aanbevolen producten” hierboven passen op een riem van maximaal maat 6. Langere riemen passen niet in de doos.