Nationale budodag 2024 – 07-04-2024

Het aftellen kan beginnen! Op zondag 7 april organiseert Judo Bond Nederland de Nationale Budodag. Sportcentrum Papendal is het decor van de elfde editie van het evenement. Het belooft net als voorgaande edities een leuke én leerzame dag te worden voor elke leeftijd.Juul Franssen zal op 7 april de dagvoorzitter zijn van dit feestelijke budo evenement. Wederom worden verschillende activiteiten georganiseerd voor jeugdjudoka, budoleraar, veteraan, bestuurder, sportschoolhouder, wedstrijdsporter, scheidsrechter, vrijwilliger, coach en alle anderen die de budosport een warm hart toedragen.

  • Leuk en leerzaam voor alle budoliefhebbers
  • Ontmoet en volg clinics van topjudoka’s
  • Experts verzorgen inspiratiesessies
  • Een dag vol in het teken van budo

Programma

We hebben weer een mooi programma samengesteld zodat er voor ieder wat wils is.Voor de groepen onder de 18 jaar zijn er vier rondes met onder andere een clinic van onze TeamNL judoka’s en ook een jiujitsuclinic van wereldtoppers. Voor volwassenen staan er meerdere inspiratiesessies op het programmas. 

Daarnaast, als we met een grote groep gaan kunnen we samenrijden of als het er helemaal veel zijn een busje huren. Daarnaast zou het fijn/leuk zijn als er een aantal ouders mee willen voor de extra begeleiding. Ik (Vincent) ben er zelf uiteraard ook de hele dag bij!


Locatie:

De Nationale Budodag vindt plaats in Hotel & Congrescentrum Papendal.

Hotel Papendal

Papendallaan 3

6816 VD Arnhem