Leer 10 judoworpen & 20 dojo drills – oefeningen
(Engelse editie)

Ben je als ouder(s)/judoka op zoek naar een leuk judoboek wat leerzaam is voor de judosport dan ben je hier op de juiste plek. Dit is een boek waarin 10 worpen stap voor stap worden uitgelegd met duidelijke plaatjes en tekst. Maar daarnaast ook oefeningen die het verschil zouden kunnen maken qua balans, balansverstoring, timing etc.

Het boek bestaat uit 54 pagina’s 

LET OP: het is wel een Engels boek, extra goed voor de taalontwikkeling van je kind. de plaatjes zijn erg mooi duidelijk (ook zonder te lezen komen ze een heel eind)…


Van Judo’s Olympisch zilveren medaillewinnaar, Nik Fairbrother (7e Dan), maker van het nummer één kinderjudoprogramma, komt dit trainingsboek:

10 judoworpen en 20 dojo-oefeningen

Fitness, behendigheid, coördinatie, balans zijn allemaal vaardigheden die je het best jong kunt leren. Maar al te vaak missen we de kans.

Dit judo-trainingsboek helpt kinderen de grondbeginselen te leren die hun judotechniek zo veel beter zullen maken. Maar meer dan dat. Dit zijn vaardigheden die leiden tot een beter en gezonder leven.

Maakt leren visueel, leuk en gemakkelijk:

◆ 10 judotechnieken

◆ 54 pagina’s

◆ Stap voor stap tutorials van elke judoworp

◆ 20 Dojo-oefeningen om fundamentele vaardigheden te verbeteren

◆ Tips van Olympisch medaillewinnaar, Nik Fairbrother


Geschikt voor judoka van alle niveaus, van 6-8 jaar tot 9-12 jaar.


Krijg tips en oefeningen

Leer 20 oefeningen zodat je 10 judoworpen kunt trainen. Blijf de oefeningen oefenen en je wordt een betere judoka. Omdat deze boren helpen bij het perfectioneren van de onderdelen. En de onderdelen vormen de techniek.


Word een betere judoka

Aan het einde van dit boek heb je verbeterd voetenwerk, timing, coördinatie, binnenkomst, kuzushi (balansverstoring) en balans.


Wereldkampioen Tips

Dit zijn dezelfde oefeningen die auteur Nik Fairbrother gebruikte tijdens zijn training om wereldkampioen te worden.