Leer 20 grondtechnieken – 20 Kanteltechnieken
(Engelse editie)

Ben je als ouder(s)/judoka op zoek naar een leuk judoboek wat leerzaam is voor de judosport dan ben je hier op de juiste plek. Dit is een boek waarin 20 kanteltechnieken stap voor stap worden uitgelegd met duidelijke plaatjes en tekst. Het boek bestaat uit 56 pagina’s 

LET OP: het is wel een Engels boek, extra goed voor de taalontwikkeling van je kind. de plaatjes zijn erg mooi duidelijk (ook zonder te lezen komen ze een heel eind)…

Grondwerkjudo is leuk en een makkelijke manier om een ​​judo-ippon te scoren!

Maar veel kinderen lopen vast bij de eerste hindernis omdat ze niet weten hoe ze hun partner moeten omdraaien.

Dit boek zorgt ervoor dat je dat probleem nooit meer hebt:

★ Dit boek bevat 20 keer- en kanteltechnieken. Verdeeld over 56 pagina’s.

★ Er zijn kanteltechnieken voor alle soorten verdedigingen (een bal op handen en voeten inrollen, plat op de mat liggen) en vanaf het moment dat je zelf verdedigt (van onderaf, of op je eigen rug)

★ Er zijn duidelijke, stapsgewijze illustraties over hoe elke kanteltechniek te doen.

★ De illustraties laten elk deel van de kanteltechniek zien, van hoe je je handen erin krijgt, tot het draaien van je partner op zijn rug en in houdgreep.

★ Er zijn tips en instructies voor het uitvoeren van elke techniek.

★ De auteur, Nik Fairbrother is een 7e Dan, een Olympisch zilveren medaillewinnaar en een wereldkampioen judo en brengt meer dan 30 jaar judo-expertise met zich mee.

Reviews:

★★★★★ Review door Deryn (15 jaar) Een heel mooi boek. Briljant voor kinderen en jonge volwassenen van alle niveaus om hun leren en vaardigheden te helpen. Heerlijk om even uit de club te kunnen halen en thuis te reviseren. Briljante illustraties, ideaal voor jongere leerlingen omdat ze zich kunnen associëren met de kleine karakters. Ik was dol op het idee om het boek online aan de werkhulpmiddelen te kunnen koppelen. Denk dat volwassenen, met name ouders en coaches, ook baat kunnen hebben bij het gebruik van deze boeken in hun clubs met de kinderen/jongeren en ook spelers met adaptieve/extra behoeften. Er is zorg besteed aan de manier waarop de boeken zijn gericht en geschreven om de lezer te boeien.


Wat leert dit boek je?

  • Aan het einde van dit boek heb je twintig turn-overs (kanteltechnieken) geleerd.
  • Je kunt je partner vanuit elke verdedigingspositie omdraaien.
  • Je hebt alle vaardigheden die je nodig hebt om veel wedstrijden te winnen met newaza.
  • Grondwerk wordt vaak verwaarloosd, wat een grote fout is.
  • Vanwege dit simpele, universele feit: Judoka zweeft niet!
  • Vroeg of laat eindigt elke wedstrijd in newaza. Word er goed in!


Dit boek maakt je heel erg goed in grondwerk.