J.A.S. Clubkampioenschappen 2024

Op zondag 21 januari 2024 vinden de 3e clubkampioenschappen van Judo Academy Stedendriehoek plaats…lijkt het jou cool om mee doen? Schrijf je dan snel in, wie weet wordt jij wel de derde clubkampioen!

Voor elke judoka is er een geschikte poule, deze worden gemaakt door jouw eigen judoleraar (in overleg met) (Vincent)! Dit zodat wij kunnen bepalen of de indeling eerlijk is! De poules worden ingedeeld op leeftijd, gewicht, band en niveau.

Daarnaast zouden we het erg waarderen wanneer we bij de clubkampioenschappen van veel van jullie op de foto / filmpjes mogen maken. Zodat we hiervan dingen kunnen plaatsen voor op de site en/of social media etc. Maar buiten dat zijn de foto’s die door ons gemaakt worden door de fotograaf ook voor jou ONTZETTEND GAAF om te hebben!

LET OP: Ps. van iedereen worden foto’s gemaakt, het is namelijk niet mogelijk om op de dag zelf hier ook nog rekening mee word gehouden. Echter word er achteraf gekeken wie er wel/niet op social media mag.

Mocht je verder nog vragen hebben horen wij het graag!


Details:

Datum: 21-01-2024

Tijd: Exacte tijden volgen nog, elk tijdsblok duurt ongeveer 2 uur (elke deelnemer is dus ongeveer 2 uur aanwezig minimaal

Adres: Wassenaer-obdamstraat 1, Twello

Opgeven voor: 28-12-2023

Kosten: €8,50

Hopelijk zien we veel van jullie dan!